Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı kaldırmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin merak ettikleri tüm mevzular için bilgelik sahibi olabilirler.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek baskı ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'de muteber standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Her dönem serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya farklı bir handikap bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Mafevkda alan kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page